Поредицата за зоолюбители Големи зверове: Последният гигант“ е по Viasat Nature

...
Поредицата за зоолюбители Големи зверове: Последният гигант“ е по Viasat Nature
Коментари Харесай

`Големи зверове: Последният гигант` е по Viasat Nature отново с маратон на трите си епизода

Поредицата за зоолюбители „ Големи зверове: Последният колос “ е по Viasat Nature още веднъж с маратон на трите си епизода от 20:15 в сряда, 1 май.

Биологът Патрик Арий потегля по петите на животни колоси - петтонни моржове, африкански слонове, мечки гризли. Еволюцията е довела до колосалните им размери по неподозирани аргументи. А Арий се заема с задачата да открие какви са те.



Природни кошмари по Viasat Nature

Темата на месеца не е за слаби сърца! Зрителите ще се потопят в микро вселената на страховитите инсекти и ще научат повече за странните и причудливи дребни животни с премиерата на " Неканените посетители се завръщат " (в сряда, 1 май, от 22:05) и с още епизоди на " Природни недоразумения ", " Микро чудовища " и порядъчна доза от " Щуро, същинско, страховито ".



Забравените от нас инсекти се завръщат с гръм и тропот. Дървеници са се открили в Южна Франция и се насочат на север. Последните вести са, че са прекосили Рейн. Новопристигналите в Европа тигрови комари се придвижват на автостоп по автомагистралите към Париж. Предупреждения валят в Берлин, където броят на фирмите, които унищожават всевъзможни типове нашественици, се е нараснал четири пъти през последните години. Спокойният живот е отдалечен спомен. Как може да се обяси това ненадейно разпространяване? Учените показват като евентуални аргументи световното стопляне, прекомерно изолираните ни домове и измененията в метода ни на живот, както и приспособяването на нашествениците към инсектициди и генетичните им разновидности. Тяхното завръщане ще се трансформира в основен проблем на публичното опазване на здравето през идващите години.

Viasat Nature разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР